ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان
اخذ ویزا

متقاضیان ویزا، خوش آمدید!

کلیه شهروندانی که به تاجیکستان سفر می کنند به ویزا نیاز دارند. ویزا را می توان از سفارت، کنسولگری جمهوری تاجیکستان در خارج از کشور یا هنگام ورود به فرودگاه دوشنبه (با اعمال شرایط خاص) اخذ نمود.

دستور دولت جمهوری تاجیکستان در خصوص «قوانین مربوط به دستور رسیدگی و صدور ویزای جمهوری تاجیکستان برای شهروندان خارجی بدون شهروندی» از تاریخ 27 آوریل 2009 معتبر می باشد.

مطابق با دستور دولت، اختیارات نمایندگان دیپلماتیک و هیئت های کنسولی در خارج از کشور در رابطه با صدور ویزا گسترش می یابد. ویزای نوع (T) ویزای گردشگری، (C) سرمایه گذاری، (O-1) تحصیلات دانشگاهی، (O-2) آموزشی، (H) رانندگان، (MOИ)، منطقه آزاد تجاری، (ИД) مهاجرین، (Л) خلبان ها، (Ж) روزنامه نگاران، (ХШ) همسر شهروند تاجیکستان، (ТД) مشاغل مذهبی، (Б) بشر دوستانه، نیز ثبت نام می گردند.

شیوه اخذ ویزای گردشگری تا حد ممکن ساده شده است. گردشگران لازم است که تنها فرم درخواست ویزای گردشگری را پر کرده و آن را به آژانس های مسافرتی ارائه نمایند تا مقدمات سفر آنها فراهم گردد. گردشگران انفرادی نیز می توانند بر اساس فرم درخواست ویزا و برنامه های سفر خود اقدام به اخذ ویزا نمایند.

* ویزاهای گردشگری که مهلت آن کمتر از 30 روز است نیاز به ثبت در OVIR ندارند.

هزینه کنسولی برای خدمات فوری برابر با 100% قیمت اصلی ویزا می باشد.

هزینه ویزای صادر شده باز پرداخت نمی شود .

هزینه ویزای گردشگری 20€ می باشد.
مدارک زیر باید برای دریافت ویزا ارائه گردد:
1 ماه توریستی عادی | 50 یورو | 5 روز کاری

1 ماه توریستی دبل | 75 یورو | 2 روز کاری

مدارک مورد نیاز :

پاسپورت و 1 قطعه عکس

برای اطلاع از بهترین نرخ تورها عضو کانال تلگرام و پیج اینستاگرام ما شوید
No votes yet.
Please wait...
برای اطلاع از بهترین نرخ تورهاعضو تلگرام و اینستاگرام ما شوید