ویزای چین

اخذ ویزا

یک ماه توریستی عادی 105 دلار | 10 روز کاری

یک ماه توریستی فوری 145 دلار | 6 روز کاری

یک ماه انفرادی عادی 140 دلار | 8 روز کاری

یک ماه انفرادی فوری 170 دلار | 5 روز کاری

یک ماه انفرادی فوری 200 دلار | 3 روز کاری

 

مدارک مورد نیاز :

پاسپورت با اعتبار 6 ماه ، 2 قطعه عکس 4*6 جدید و پشت زمینه سفید بدون عینک ، مشخصات کامل ( ذکر کد پستی الزامی است )

در صورت در خواست ویزای 3 و 6 ماه و 1 ساله با کانتر هماهنگ نمایید

 

 

برای اطلاع از بهترین نرخ تورها عضو کانال تلگرام و پیج اینستاگرام ما شوید
No votes yet.
Please wait...
برای اطلاع از بهترین نرخ تورهاعضو تلگرام و اینستاگرام ما شوید